Pagina's

vrijdag 29 april 2011

De eerste Bri-riginal!!

Het tassen maken vind ik erg leuk om te doen. Maar omdat ik het not done vind om van gratis patronen een tassenvoorraad te maken om te verkopen heb ik zelf een patroon bedacht. Ik ben erg trots op het resultaat:
De tas is op een liggend A4-formaat. De bloemenstof is mooie stevige stof die ik nog eens extra verstevigd heb met dikke vlieseline.

Het hengsel zit vast aan twee D-ringen.

De tas kan ook afgesloten worden met een rits.

Ik heb de tas gevoerd met fleece-stof, met nog een extra zakje in de binnenkant met mijn labeltje.

Een rechthoekige bodem dus er kan lekker veel in. Het enige wat ik nog niet goed uitgevogeld had was iets om de klep goed vast te zetten, dat is weer een leerschool voor de volgende tas. Deze heb ik kado gegeven aan mijn schoonzus die vandaag jarig is. Nu alleen de vraag wat zou je kunnen vragen voor zo'n zelfgemaakte tas? Ik vind het heel moeilijk om daar een prijsje aan te plakken. Wat zouden jullie er voor over hebben?


1 opmerking:

Het Knuter Huuske zei

Goedemorgen

Ik kom even aanwaaien hier en ben even je blogs bij langs gegaan....
Wat ben jij lekker creatief bezig geweest!
Tijd terug naaimachine gekregen van mijn ouders (goedkope en ook nog in de aanbieding wat niet erg is overigens :) )....
Maar de eerste poging alleen ging de draad helemaal vast zitten (had het niet goed door alle oogjes gehaald).... Daarna nog geen poging weer gedaan.... Maar kleine dingetjes naaien lijkt me wel leuk voor een hanger.... Misschien deze vakantie (kinderen zijn week vrij) eens een poging doen.....

Maar, ik vind je tassen Leuk!

Groetjes van Ivonne