Pagina's

zondag 10 juni 2012

Soort van recyclen

Op zondag gaat de oven hier aan voor lekkere afbakbroodjes. Maar we hadden een logeetje vannacht, en moest er iets leuks gefröbeld worden. Dus stopten we de strijkkralen in de oven:
Ze werden allemaal rechtop neergelegd, en op 200 graden gebakken. Blijf bij de oven staan tot ze gesmolten zijn bij kralen, want bij de originele beschrijving staat 5 minuten. Hier waren ze in 2 minuten al klaar. Dat zal vast te maken hebben met het verschil in ovens.
Daarna gingen de dames aan het rijgen. De kraaltjes allemaal aan dun elastiek:

Tadaaaaaa, twee blije dames met een armband en een ketting. Het lijken net op van die snoepkettingen, maar dan van plastic.

En voor het zusje wat niet mee kwam logeren gaven we een pakketje met kraaltjes en elastiek mee. Dan kan zij thuis zelf ook zo'n leuk armbandje maken.
1 opmerking:

Het Knuter Huuske zei

Wat een Super Idee!
heb eens zo'n bakje geprobeerd *ook eens voorbij zien komen op blogspot* maar dat was geen succes kreeg het er met heel veel moeite weer uit het vorm bakje :S ....
Maar dit is veel leuker nog vind ik!! We hebben hier heeeeeel veeeeel kraaltjes liggen nog.... Ik ga het morgen meteen proberen :D :D

Dank je wel!

Groetjes van Ivonne