Pagina's

zondag 6 februari 2011

Scrapweekend!

Afgelopen vrijdag vertrok ik naar Alphen om daar een heel weekend lang te gaan scrappen met 29 andere meiden. Wat heb ik een leuk weekend gehad, ik heb echt even lekker bijgetankt.

Bij binnenkomst een mooi plekje op de hoek uitgekozen, zodat ik mijn twee boodschappentassen (van die enorme tassen ja) en tote mooi kwijt kon. Aan tafel zat ik met team noord-holland-noord, en we hebben verschrikkelijk gelachen, gezellig gekletst en zijn ook nog aan het werk geweest:


De layouts en kaartjes werden allemaal langs de muren gehangen zodat we een soort van scrapgalerij hadden. Hier waren de dames bezig het touw te spannen, maar daarna ben ik gewoon vergeten om nog meer foto's te maken van de zaal.


Ik heb best veel gemaakt, een boekje voor mijn verjaardagskaarten, het begin van een soort kaptafeltje, veel kaarten en 4 layouts. Ben best tevreden met het resultaat. Hier alvast wat dingen die ik al op de foto heb gezet, de rest volgt morgen.
Dit kaartje heb ik meteen vergeven aan een buurvrouw die blij nieuws te melden had op het weekend.


De eerste twee layouts voor in Laurens zijn boek, ik had daar nog maar 1 layout voor gemaakt (schande!)
De bovenste twee kaartjes gekleurt met Copics, waarvan ik een lesje heb gekregen op zaterdag. De achtergrond van het bovenste kaartje heb ik zelf gestempeld. Nu even nagenieten en wat bijslapen, de nachten waren nl. erg kort, maar bovenal heb ik echt genoten!

1 opmerking:

Margot zei

babyroom is mijn favoriet, zo gaaf gedaan!