Pagina's

maandag 7 februari 2011

Even doorwerken...

...maar dan heb je ook wat. Hier de rest van de projecten die ik afgelopen weekend heb gemaakt. Eerst de kaartjes:

Deze cupcake-stempel heb ik gewonnen samen met een notitie-blokje tijdens het dobbelspel wat we hebben gespeeld zaterdagavond. Geheel toevallig had ik ook al het lint gekocht van hetzelfde merk (Papermania) dus meteen maar een kaartje ervan gemaakt.

Ik had ook mijn verjaardagskaarten meegenomen. Los laten liggen is zonde van al die kunstwerkjes, dus ik heb mijn oude tutorial gebruikt om ze in te binden:

De tekst heb ik veranderd van de stempel, het was tenslotte mijn verjaardag ;-)

Niet alle kaartjes pastten erin, het boekje was al behoorlijk dik, dus deel 2 moet nog gemaakt worden.

En als laatste had ik een wijnkist mee, die heb ik geverfd. Drie lagen gingen erover voordat het goed dekte, gelukkig had ik net genoeg aan de roze verf.

De randjes met puffy paint gedaan om bloemetjes te maken. Het kistje is een fleurig geheel al, alleen de binnenkant is nog niet af. Er komt nog een pianoscharnier in, een spiegeltje en bakjes zodat al Eef haar speldjes, elastiekjes en tuttespul erin kan.

En als laatste nog twee layouts, deze voor Laurens zijn boek. Het papier vind ik zo mooi, ik had drie velletjes gekocht bij de Scrapotheek. Maar na het weekend waren ze schoon op aan de layouts en kaartjes die ik ermee gemaakt heb:

De man van Chantal is ook langs geweest. Hij is een amateur-fotograaf en heeft groepsfoto's en foto's van iedereen die wilde apart genomen. Ik ben zo blij met mijn foto, eindelijk eentje waar ik er eens leuk op sta. Ze hadden ook een fotoprintertje meegenomen zodat we de foto's meteen konden uitprinten.

Nou best produktief weekendje is het geweest toch?

6 opmerkingen:

Monique zei

Was gezellig he??
Bedankt voor je uitleg en ga het zeker ook maken

Chantal zei

Super productief geweest hoor. Leuke en mooie creaties gemaakt!. Het was gezellig he?
groetjes,
Chantal

Marjolein zei

Super!!! Je was erg productief afgelopen weekend!!!
Hoe het is het met sieradendoos/kaptafel voor Eef?

Liefs,
Marjolein

Unknown zei

Kaptafel ben ik nog niet verder mee gegaan. Moet eerst even naar de bouwmarkt voor zo'n scharnier en nog bedenken hoe ik de bakjes ga maken, maar komt goed :-D

Saskia zei

Je hebt een hele leuke stempel gehad zeg en wat ligt jouw produktie hoog zeg!

Rieni zei

zo zeg, jij bent productief geweest. En je hebt een hele leuke stempel gewonnen. Veel plezier ermee