Pagina's

zondag 4 januari 2015

De eerste naaisels van 2015

Als eerste de beste wensen voor al mijn lieve bloglezers. Ik wens jullie veel geluk en vooral ook veel gezondheid toe voor het nieuwe jaar.
 
Het nieuwe jaar is nu net begonnen, maar toch ben ik al druk bezig geweest aan mijn machientje. Ik heb drie neefjes, waarvan de tweeling vandaag 9 is geworden, en mijn oudste neefje wordt aankomende dinsdag alweer 11 jaar.
 
Voor mijn oudste neef en 1 van de tweeling naaide ik de Leather Sweater uit La Maison Victor. Een patroon wat niet moeilijk is om te naaien, maar met de juiste stof ziet hij er geweldig uit. Voor Michael heb ik hem al eens gemaakt in deze versie. Toen mijn neef die zag wilde hij er ook wel graag eentje, dus die ging in de herhaling:
Voor mijn andere neefje maakte ik een berenversie, die ook in de smaak viel:
De jongste van de drie houdt weer heel erg van lezen houdt maakte ik een leeskussen. Ik gebruikte gedeeltelijk een tutorial van Eva Maria. Mijn binnenkussen was echter 45 x 45 cm, dus pastte ik de maten wat aan.
Het Mickey Mouse stofje scoorde ik een tijd geleden al in een kringloopwinkel.

Met in de hoek nog een strijkapplicatie van Donald Duck.

En de achterkant met twee vrolijke stofjes. In het vak deed ik ook nog de nieuwste Donald Duck pocket om het geheel af te maken.
 
En zo ben ik het nieuwe jaar alweer goed begonnen.
Happy sewing!!
 
 


2 opmerkingen:

eva maria zei

Fijn! Happy 2015 ook voor jou :-)

Angel Trendy Fashion zei

amai al goed bezig geweest zou ik zeggen.Voor jou ook een gelukkig en gezond 2015 toegewenst