Pagina's

maandag 19 maart 2012

Jarig Jetje (#12)

Hieperdepiep hoeraaaaaaa, Evelien is vandaag alweer 6 jaar geworden. Dat vierden we gisteren met familie, vrienden en natuurlijk taart:
Dit keer geen zelfgemaakte taart. Mama had een Mega-Mindy taart belooft, maar mama was ziek dit weekend (uitgerekend van alle weekenden........) Gelukkig was Evelien ook blij met deze taart.
Toen gisteravond alle visite weg was is mama toch nog naar boven gegaan om de beloofde feestjurk te maken met behulp van wat paracetamol. Om kwart voor twee (!) was hij af. Vanmorgen gingen we luid zingend de slaapkamer in met kadootjes, de twee broers waren net zo blij dat Eef jarig was als zijzelf:
Daarna vlug ontbijten en aankleden om naar school toe te gaan in de beloofde feestjurk:
Ja hij zwiert en zwaait goed, zoals een feestjurk hoort te doen:

De traktatie zag er ook heel feestelijk uit. Het recept komt uit het cakejesboek van Rudolf van Veen. Ik heb ze alleen versierd met glazuur en sprinkels ipv aardbeiencreme. Dat vond ik wat geschikter voor de kleutergroep:
En op school mocht ze weer een kaarsje uitblazen op een taart. Een van de moeders heeft deze prachtige taart gemaakt voor in de klas:
Hier zit onze dame tussen haar twee lieve vriendinnetjes op de mooie feeststoel:
Ze vond het heerlijk om zo in de belangstelling te staan. Volgende week woensdag dan geeft ze haar kinderfeestje, gaan we knutselen want dat wilde ze zo graag. Echt een kind van haar moeder ;-)
En nu ga ik lekker slapen, heb ik wel nodig na al die inspanningen, hihihi.Geen opmerkingen: