Pagina's

maandag 27 februari 2012

Minimalisme (#1)

Zaterdagavond ging ik mijn tas inpakken voor een scrapdagje gisteren. Ik zat zo eens rond te kijken op mijn plekkie op zolder en dacht Tjeee, wat heb ik een hoop spullen staan. Hoeveel dingen zou ik daar wel niet van kunnen maken? Dat lijkt me ook wel een leuke uitdaging voor mezelf. Hoeveel kaarten/scrapsels/naaiwerk/haaksels zou ik kunnen produceren met alle voorraad die op zolder staat.
Ik ga dus minimalisme toepassen op het inkopen van hobbyspullen. Zo lang mogelijk niets, en tegen de tijd dat de voorraad slinkt zal ik heus wel wat lijm of fournituren nodig hebben. Maar het lijkt me wel leuk om dan een soort van kassabonnetje aan de zijkant van mijn blog te zetten hoeveel ik dan uitgeef aan hobbyspullen. Niet meteen naar de winkel gaan, maar een andere creatieve oplossing bedenken. Ik heb al die spullen gekocht om te gebruiken natuurlijk, en niet om op te slaan. En ik wil ook heel graag een nieuwe camera, dan kan ik mooi mijn hobbybudget in een goede-camera-potje doen :-)  Hierbij komt de eerste layout met deze uitdaging in het achterhoofd:
Mijn trouwfoto's weer eens van stal gehaald. Op 20 april zijn we alweer twee jaar getrouwd, maar het boek vordert niet echt. Daar gaan we nu eens mee aan de slag. Nee geen vervelend klusje, juist leuk om de dag weer te herbeleven.


3 opmerkingen:

Margot zei

goed idee en je lo is prachtig!

sweetest design zei

dat is een heel goed idee! =D

Ria zei

Dit is een leuke LO geworden!
Groetjes, Ria