Pagina's

donderdag 27 februari 2014

Lang leve de kringloop

Het is alweer een tijdje geleden, maar we doen weer eens een lang leve de kringloop blogje ^_^ Dit keer was ik naar de Kook in Alkmaar geweest. Deze zit op de Zijperstraat en is alleen op maandag en woensdag van 10.00 tot 15.00 geopend. En de eerste zaterdag van de maand van 10.00 tot 15.00. De kringloop wordt geheel gedraaid door vrijwilligers, en de opbrengst gaat naar kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden. Hier mijn buit van afgelopen woensdag:
Leuke boeken, vooral het boek waar Ernie in staat vind ik erg leuk.

Donald Duck en Garfield voor onze liefhebber, Michael. En het boekje haken met veel leuke kleedjes en onderzetters erin beschreven.

Losse schaakstenen, die wil ik gaan gebruiken voor stempels. En geweven bandjes, die komen vast wel weer van pas bij een kledingstuk of tas.

En dan ook nog geslaagd voor stofjes, de linker vind ik helemaal leuk voor een broek voor Evelien. En het rode is echt leer, voor een tas natuurlijk.

Niet goed te zien, maar dit zijn twee enorme lappen spijkerstof. Als ik zelf een broek naai voor Laurens doet hij daar veel langer mee dan wanneer ik er eentje koop in de winkel. Op de foto's missen nog een hoepel (daar was Evelien meteen mee naar buiten gerend), een Garfield pocket (die had Michael meteen in gebruik) en twee autootjes (ja precies, Laurens had die in zijn zak gestopt). In totaal was ik € 14,- kwijt. Fijn shoppen is dat!


5 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Dat is heeeeeeeel fijn shoppen zo!!
Volgende week moet ik in Alkmaar zijn, maar helaas is dat op donderdag. Nou, dan moet ik m'n eigen kringloopje maar weer eens onveilig maken :-)

Unknown zei

Wat leuke spullen...de kook.staat ook op mijn lijstje ...woon je in alkmaar?
Ik in kalverdijk.

Unknown zei

In alkmaar heb je ook rataplan...zelfde straat als de kook. google maar rataplan...succes zaanse zolder.

Unknown zei

In alkmaar heb je ook rataplan...zelfde straat als de kook. google maar rataplan...succes zaanse zolder.

Unknown zei

Hallo Linda, de rataplan wist ik en ze hebben er nog eentje in dezelfde straat. Die heet kringloopwinkel dacht ik. Maar die zijn toch net een tikje duurder dan de kook :) Ik woon zelf in Heerhugowaard, ik heb wel jaren in Alkmaar gewoond. Groetjes!