Pagina's

dinsdag 22 november 2011

Feestje!

We hadden weer een feestje hier in huis. Afgelopen zaterdag werd onze Laurens alweer 2 jaar! Natuurlijk zongen we hem wakker, en dit keer schrok hij er niet van ;-)
Van zijn zus kreeg hij het eerste kadootje, het inpakpapier vond hij prachtig. Hij heeft zeker tien minuten auto geroepen voordat hij door had dat dat papier er ook nog af kon.

We zijn maar verhuisd naar Eef haar kamer om kadootjes uit te pakken. Daar konden we gezellig met zijn allen op het bed zitten.

En grote broer Mike, hielp ook lekker mee met het uitpakken. Wat een verwennerij.

Beneden hing natuurlijk de verjaardagsslinger weer. Ik heb hem eens aan de muur gehangen zodat ik hem eens goed op de foto kreeg. De letters van Laurens kan ik veranderen naar Evelien of Michael. Puur toevallig hebben onze kindjes alledrie 7 letters in hun naam.

Ziehier onze pretletter.

Toen kwamen de neefjes op visite en hebben we het feest verplaatst naar de intocht van Sinterklaas. Ze zijn verwend met kadootjes en heel veel pepernoten. En als klap op de vuurpijl nog even met de pieten op de foto.

Oeps, waren we nog vergeten om de jarige job erbij te zetten. Hij mocht alleen, maar ik denk niet dat hij het heel erg leuk vond zo.

Als laatste hebben we de pieten nog even uitgezwaaid.


En keerden we weer terug naar huis. Het was een mooi klein maar gezellig feestje.