Pagina's

zondag 30 september 2012

Een kaartje (pin #4)

Een kaartje gemaakt voor een verjaardag. Deze is gemaakt met washi-tape:
Het kaartje is geïnspireerd door dit kaartje.
De bloemetjes heb ik gemaakt door tape op wit cardstock te plakken en er dan bloemetjes uit te ponsen. In het kader van buy nothing month ga ik een zakje met de bloemetjes weg geven. En ik heb nog wat stukjes tape op wit cardstock geplakt zodat je zelf ook wat kan stansen. Wil je dit zakje hebben laat het me weten dan stuur ik hem op.
 
Ik ga dus ook meedoen aan buy nothing new in oktober. Het is de bedoeling om behalve levensmiddelen en cosmetica niets nieuws te kopen. Dat lijkt me wel een hele leuke uitdaging om aan mee te doen. Daarom ga ik de komende maand een hoop dingen weggeven en een hoop dingen te ruil aanbieden. Hou het hier in de gaten, wie weet zit er ook wat voor je bij.
 
 


zaterdag 29 september 2012

Rood rokje

Stof: lappenmarkt in Alkmaar (€ 3.00)
Rits:  kringloop ( € 0.10)
Patroon: A-lijn rokje uit het boek allemaal rokjes van Mme Zsazsa
Fotograaf: Michael

Happy dress red day!!
 
 

vrijdag 28 september 2012

Washi-vlinders

 Een kaartje gemaakt voor een verjaardag:

De vlinders heb ik gemaakt door eerst wit cardstock te beplakken met washi-tape, en ze daarna door mijn cuttlebug gehaald met vlinderstansen. Met veel bling en een verjaardagsstempel maakt het een lekker vrolijk kaartje.

dinsdag 4 september 2012

Gymtas

Evelien is gisteren begonnen in groep 3. En voor dit jaar had ze nog geen gymtas. Bij het zien van deze gymtas, wist ik dat ik die moest maken.
Het was enorm veel werk en er zitten maar liefst 7 bollen katoen in. Maar wat is hij gaaf geworden, ik had er een klein beetje spijt van dat ik hem aan Evelien beloofd heb, hahaha.
Ik haak alleen wat strakker, want mijn granny's werden kleiner aan het einde. Dus heb ik aan de bovenkant nog wat kleinere granny's ertussen gemaakt.

En andersom, ik word gewoon vrolijk als ik naar deze tas kijk.

Op de schouderband heb ik een biais-bandje genaaid voor wat extra kleur.

En de binnenkant gevoerd met hartjesstof, daar werd Evelien ook blij van :-)

Tot slot de onderkant, de geel was op, kon ik ook niet meer krijgen in de winkel. Maar ik ben echt heel blij met het resultaat!!