Pagina's

zaterdag 13 augustus 2011

Joepie!!

Mijn hobbyzoldertje is eindelijk af. Het duurde even maar dan heb je ook wat. We hebben eerst bij de Ikea en de Xenos geshopt voor wat opbergspullen. 
De cd-kistjes allemaal in vrolijke kleurtjes geverfd. In de cd-hoesjes zitten al mijn stempels. Ik heb op elke doosje met tape neergezet wat erin zit. Nou ja, bijna elk doosje, de tape was op dus dat moet ik nog even afmaken.

Allemaal rekjes van de Ikea, gevuld met gereedschap, heel veel pennen (tja je hebt een tik of niet), glitterlijm en ponsen die ik het meest gebruik.

Onder de rekjes weer cd-kistjes in vrolijke kleurtjes. Daarin staan al mijn knoopjes gesorteerd op kleur. En nog wat randponsen die ik veel gebruik.

Aan de zijkant van mijn buro staat nog een kastje waarop potten met linten en bloemen. En daarachter mijn letterstickers die ik zo verzameld heb.

En dan als laatst mijn nieuwste aankoop bij de kringloop, een fantastisch buro voor slechts 15 euro!! Ik ben er zo blij mee. Nu kan ik ook op zolder naaien ipv in de woonkamer. In de laatjes zitten al mijn naaispullen en in het kastje nog wat stofjes.

Echt, lang leve de kringloop!! Als jullie me zoeken weten jullie waar ik zit ;-).

4 opmerkingen:

sweetest design zei

wat geweldig zo een freubel zolder! helaas heb ik er niet de ruimte voor!

geniet er van!

Claudia zei

oo wat fijn zo'n ruimte :D

creathea zei

WAUW wat een heerlijk plekje voor jezelf en je freubelspulletjes heb je zo zeg!! Ben een beetje (lees beetje veel) jaloers hoor ;-)
Groetjes Thea

Gea zei

wat heerlijk dat je ruimte af is ! ziet er mooi uit !